Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Sult som teater i Molde

oktober 14 - november 30

Teatret Vårt i Molde presenterer sin versjon av Sult som en “en fengslende reise som følger hovedpersonens kamp for å bli forstått og anerkjent”. Det er regissør Bjørnar Lisether Teigen som også står for bearbeidelsen av Hamsuns relativt monologiske roman til en dialogisk form tilpasset teaterscenen.

Vår sultende og skrivende hovedperson spilles av Oscar Jean. Ylajali gestaltes av Anne Wiig. Øvrige karakterer spilles alle  – og det alene må man si er et dristig grep – av Jon Vegard Hovdal.

Teatret vårt lover at publikum vil komme tett på hovedpersonens opp- og nedturer. “Hva gjør det med menneskesinnet å leve i konstant jag og motgang?” spør de på forestillingens hjemmeside (se lenke lenger ned).  Videre lover de at det tidløse i tematikken blir speilet i musikken, bl.a. ved at lydspor fra science fiction-filmen Interstellar bygger opp under de sjelelige kampene som utspiller seg i Hamsuns navnløse hovedkarakter.

Her kan du lese mer, se en promoteringsvideo om forestillingen og bestille billetter: Sult – Teatret Vårt (teatretvart.no)

Detaljer

Start:
oktober 14
Slutt:
november 30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.teatretvart.no/program/sult/

Arrangør

Teatert vårt
View Arrangør Website

Sted

Teatret vårt, Moldde
Gørvelplassen 1
Molde, 6413
+ Google-kart
View Sted Website