Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Hamsun på Hurtigruta Bergen – Kirkenes i sept-okt.

september 28, 2018 @ 5:00 pm - oktober 4, 2018 @ 10:00 am

I slutten av september vil Hurtigrut arrangere en såkalt temareise Bergen- Kirkenes, og temaet er Knut Hamsuns forfatterskap. Deltakerne vil kunne være med på de vanlige tilbudene underveis og på stoppestedene, og i tillegg kunne følge to Hamsun-forelesninger pr. dag. Hovedforeleser og leder av seminaret er prof. em. Nils Magne Knutsen fra Universitetet i Tromsø. Han er medstifter av Hamsun-Selskapet og en velkjent figur i Hamsun-kretser. I tillegg til Knutsen vil  man møte bildekunstneren Karl Erik Harr, og det vil bli konsert med visesanger Tove Karoline Knutsen.

Reisen legges opp til å være variert, morsom og avslappa.  I Bodø og i Tromsø får deltakerne være med på små byvandringer med Hamsun som tema, og om alt klaffer med tidsskjemaet, vil det bli møter med et par skuespillere fra filmatiserte Hamsuns romaner.

Turen starter i Bergen 28. september. Skipet kaster loss kl. 22.00, men allerede kl. 17.00 starter seminaret med introduksjon og gjensidige presentasjoner, fulgt av middag og Hamsun-film. Reisen avsluttes i Kirkenes onsdag 3. oktober kl. 09.00, og flyet sørover går kl. 11.00.  Mer informasjon om programmet vil komme på hjemmesidene når det er klart. Se også hjemmesidene til Hurtigruta.

Detaljer

Start:
september 28, 2018 @ 5:00 pm
Slutt:
oktober 4, 2018 @ 10:00 am
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.hurtigruten.no/destinasjoner/norge/reis-i-hamsuns-fotspor-med-reiseleder/