Hamsun-Selskapets litteraturseminar 2021

Grunnet koronaen måtte Hamsun-Selskapets tradisjonsrike litteraturseminar utsettes i ett år. Nå er nytt tidspunkt klart: Tors.-lør. 5. – 7. august 2021. Stedet er det samme, Bodø. Hamsun-Selskapet samarbeider med Nordland musikkfestuke, og seminaret inngår i deres program.Torsdag og fredag inneholder arrangementet en rekke foredrag og kulturinnslag samt en sosial tilstelning. Lørdag blir det utflukt med buss til Kjerringøy.

Tema for seminaret vårt er “Litteratur, konflikt og krig i nord”. Vi kan allerede nå røpe at Roy Jacobsen og Geir Lundestad blir med, i tillegg til historikere, litterater, en filmregissører, en musikerkvartett og kunstkjennere som på ulike måter vil belyse sammenhenger mellom Hamsun, litteratur fra nord, nobelpris, krig og konflikt. Programmet er meget variert og passer for både lek og lærd.

Torsdag starter vi opp ved lunsjtid og holder hus på Stormen bibliotek. Gratis inngang. Fredag benytter vi Stormen konsertsal og tar rundt 500 kroner i inngangsbillett (400,- for medlemmer i Selskapet) for et fullt dagsseminar. Utflukten til Kjerringøy lørdag har separat påmelding og går til det gamle handelsstedet og Harrs nye galleri, som har en stor Hamsun-avdeling. Utfluktspris ca. 300,- Deltakerne vil rekke tilbake til Bodø i god tid til den store åpningskonserten til musikkfestuka.

Torsdag 5/8 vil seminaret ta plass på Stormen bibliotek i Bodø (bildet). Fredag 6/8 benyttes konserthuset på andre siden av gata for biblioteket.
Foto: Sissel Hughes

Se arrangementskalenderen til høyre for mer informasjon. Programmet vil ferdigstilles i løpet av januar.

Selve billettsalget har ikke startet ennå, men vil du melde din interesse allerede nå og reservere plass? Send da en e-post til : polden@hamsun-selskapet.no

Legg igjen en kommentar